whatsapp-color.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Grote onderhoudsbeurt auto bij Autoservice Goes

Bij Autoservice Goes geloven wij in het belang van een uitgebreide onderhoudsbeurt om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie is. Onze bekwame monteurs, doordrongen van expertise, staan paraat om hoogwaardig onderhoud uit te voeren. Waarbij zij zich inzetten om ervoor te zorgen dat uw voertuig niet alleen optisch in uitstekende staat verkeert, maar ook op het gebied van prestaties op zijn best functioneert.

Content Image 2

Waarom kiezen voor een grote onderhoudsbeurt?

Een grote onderhoudsbeurt gaat verder dan standaard onderhoud en is essentieel voor het behoud van de levensduur en prestaties van uw auto. Bij Autoservice Goes nemen we deze service serieus, met een grondige inspectie van de motor, vloeistofniveaus, remmen, banden en elektronische systemen en veel meer aspecten die erbij komen kijken. Deze grondige aanpak garandeert niet alleen de betrouwbaarheid van uw auto, maar ook de veiligheid van u en uw passagiers tijdens het rijden. Plan nu uw grote onderhoudsbeurt in!

Content Image 3

Een grote onderhoudsbeurt bestaat uit:

 • Motorolie en oliefilter vervangen: vervanging van de motorolie en het oliefilter om de motor soepel te laten draaien en slijtage te verminderen.
 • Luchtfilter vervangen: vernieuwing van het luchtfilter om de luchtcirculatie naar de motor te optimaliseren en brandstofefficiëntie te verbeteren.
 • Brandstoffilter vervangen: vervanging van het brandstoffilter om schone brandstof naar de motor te garanderen.
 • Bougies controleren en vervangen: controle van de bougies en vervang indien nodig voor een efficiënte verbranding.
 • Remvloeistof controleren en bijvullen: inspectie van het remvloeistofniveau en indien nodig bijvullen.
 • Remmen inspecteren: controle van de remmen, inclusief remblokken en -schijven, om de veiligheid te waarborgen.
 • Banden inspecteren en bandenspanning controleren: grondige inspectie van banden op slijtage, schade en juiste bandenspanning.
 • Uitlaatsysteem inspecteren: controle van het uitlaatsysteem op lekkage en schade.
 • Vloeistoffen bijvullen: bijvullen van andere essentiële vloeistoffen zoals koelvloeistof,stuurbekrachtigingsvloeistof en ruitenwisservloeistof.
 • Accu controleren: controle van de accuspanning en staat van de accupolen.
 • Verlichting controleren: inspectie van alle externe lampen, waaronder koplampen, remlichten en knipperlichten.
 • Stuur-en ophangingssysteem controleren: inspectie van het stuurmechanisme en de ophanging op slijtage en schade.
 • Controle van elektrische systemen: analyse van elektronische systemen en software-updates indien nodig.
 • Aandrijfriem controleren en vervangen: inspectievan de aandrijfriem en vervanging indien nodig.
 • Algemene visuele inspectie: een algehele visuele inspectie van de auto om eventuele problemen of potentiële problemen op te sporen.
Content Image 4

Onze diensten voor een grote onderhoudsbeurt

Uitgebreid auto onderhoud vinden wij bij Autoservice Goes belangrijk. Daarom bieden wij naast alle standaard diensten van auto onderhoud ook aanvullende diensten die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Hieronder vindt u een aantal diensten die wij aanbieden.

Content Image 5

Maak nu een afspraak voor uw grote onderhoudsbeurt!

Maak een waardevolle investering in de levensduur van uw auto door te kiezen voor een grondige en professionele grote onderhoudsbeurt bij Autoservice Goes. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat geen enkel aspect over het hoofd wordt gezien. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen. Ontdek zelf de kwaliteitsservice die ons onderscheidt en uw auto verdient.

Morgen Internet - Zorgeloos website