Verstappen geniet van NASA-foefjes

Niet alleen Lewis Hamilton ging woensdag op bezoek bij het Lyndon B. Johnson Space Center, ook het team van Red Bull toog in aanloop de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin naar het NASA-centrum in Houston.

Max Verstappen en Daniel Ricciardo maakten in het Space Center kennis met het ARGOS-System dat gewichtloosheid simuleert, reden rond in enkele ruimtewagens en namen een kijkje in de Mission Control-kamer.

De Red Bull-mannen vermaakten zich opperbest tussen alle geavanceerde technologie. “Er zijn veel overeenkomsten met Formule 1. De missiecontrole-ruimte lijkt bijvoorbeeld heel erg op onze Ops Room in de fabriek in Milton Keynes”, stelde de Australiër.

Lees ook op Telesport.nl:
– ‘Red Bull spekkoper met Max en Ricciardo’

“We zouden er uren over kunnen praten”, vervolgde Verstappen. “Het was voor ons een erg interessant uitstapje en ik weet zeker dat de mensen van hier het bij ons ook leuk zouden vinden.”

De Nederlander had vooral genoten van het rijden in het maanvoertuig. “Dat was heel cool. We konden over allerlei stenen heen rijden. Ik heb echt genoten vandaag.”

Hamilton kreeg helemaal de smaak te pakken tijdens het bezoek en stelde zelfs dat hij misschien ooit wel astronaut wilde worden.

Lees ook op Telesport.nl:
– Hamilton: ‘Honderd punten is veel’

Via:: https://www.telesport.nl/artikel/124061/autosport/verstappen-geniet-van-nasa-foefjes

Categorieën: Nieuws - Overig

Reacties zijn afgesloten.