Over ons

Historie
Autoservice Goes bestaat sinds 2000. In de tijd groeide het bedrijf als kool. Naast de vestiging aan de Groeneweg in Bunnik, werd na enkele jaren de vestiging aan De Meent in Odijk geopend.

ANWB Partnerbedrijf
Autoservice Goes is een erkend ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht actief is. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp – Wegenwacht

 

Reparatie en onderhoud
Autoservice Goes is een universeel garagebedrijf en dat betekent dat alle merken in onderhoud kunnen worden genomen. Met onze moderne apparatuur welke onlangs vervangen is, kunnen alle merken worden worden uitgelezen en geprogrammeerd. Verder heeft Autoservice Goes Odijk ook pas geleden als enige in de regio een 3D- uitlijn oprijbank. Hiermee doen we de uitlijningen voor eigen klanten en voor collega-garagebedrijven. Ook leasemaatschappijen hebben de laatste jaren hun weg gevonden naar Autoservice Goes. Voor een second opinion komen ze vaak terecht in Bunnik en Odijk. Ons bedrijf kan tevens zorgen voor een complete schade-afhandeling.

Hoge score bij BOVAG

Begin dit jaar scoorde de vestiging in Odijk hoge punten bij de BOVAG-test. De binnenkort in Bunnik te houden BOVAG-controle wordt met vertrouwen tegemoet gezien.

 

 

 

 

 

NAP
Middels de NAP-check, weet u zeker dat gegevens van gebruikte occasions kloppen. U betaald waar voor uw geld.

 

 

 

RDW erkend
Ons bedrijf is RDW erkend.

 

 

 

Medewerkers
Piet-Jan Goes is het bedrijf samen met zijn broer Martin begonnen in het najaar van 2000. Remco Elders is werkzaam als receptionist en is u graag van dienst. Autoservice Goes is klein begonnen, maar telt inmiddels twaalf medewerkers. De meeste medewerkers zijn in het bedrijf opgeleid, maar ook Bosch speelt een belangrijke rol in ons opleidingsprogramma.

Vacatures
Momenteel staan er geen vacatures open.
Hou onze website in de gaten voor toekomstige vacatures.

Stage
Ons bedrijf is een officieel erkend stagebedrijf.

Ben je een aanvullng voor ons bedrijf en wil je graag stage lopen bij één van onze vestigingen? Mail ons dan met je motivatie.
Klik hier voor de contactgegevens van onze twee vestigingen.

Doe zelf de wissercheck

 Wissercheck1  Wissercheck2  Wissercheck3
U heeft een goed zicht door de voorruit. Vergeet echter niet deze controle over een paar weken nogmaals uit te voeren. U heeft nu al geen optimaal zicht meer. Ga binnenkort langs bij uw garage om uw ruitenwissers te vervangen. Vervang onmiddellijk uw ruitenwissers. Uw zicht wordt ernstig belemmerd en kan ook tot gevaarlijke situaties leiden.

Aircocheck
Blijf koel achter het stuur
Het mooie weer komt er weer aan! Met de airco-onderhoudsdiensten van autoservice Goes zorgt u ervoor dat u deze zomer comfortabel kunt rijden. Laat uw airco daarom regelmatig controleren en reinigen. Zo blijft uw airco altijd in topconditie en voorkomt u vieze geurtjes en dure reparaties!

Dit is het moment om uw airco te laten checken
Als het eenmaal lekker warm is, wilt u natuurlijk dat uw airco perfect werkt. Daarom is dit het moment voor een grondige check, reparatie of onderhoud. De werkplaats van autoservice Goes is uitgerust met de nieuwste diagnoseapparaten. Hiermee sporen we elke fout in de elektronica op. Zo garanderen we dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

Reacties zijn afgesloten.