Leidse ondernemer regelt auto-uitvaart

Leidse ondernemer regelt auto-uitvaart

Leidenaar Floris Kruijer komt met een wel heel bijzonder initiatief: de auto-uitvaart. Inderdaad: als je auto ‘op’ is en je ‘m een waardig einde gunt, kun je via hem een uitvaart regelen op de sloop.

“;Ik vind het gek dat zoiets er nog niet is, terwijl je wel een uitvaart voor je overleden hamster kunt regelen”, vertelt Kruijer aan Omroep West. Zijn idee komt dan ook voort uit de gedachte dat mensen ook met een auto een emotionele band kunnen krijgen. De Nissan Bluebird die in het promotiefilmpje fungeert, bijvoorbeeld, is van de opa van Floris geweest. Wie een uitvaart bestelt, krijgt als aandenken een platgedrukt deel van z’n geliefde vierwieler mee. De naam van de nieuwe ‘uitvaartorganisatie’ vertelt het hele verhaal: ‘De Uitrit’. Voor Kruijer is het een afstudeerproject, maar op autouitvaart.nl kun je daadwerkelijk een uitvaart regelen voor je auto.

Lees verder…

Via:: http://www.autoweek.nl/nieuws/41835/leidse-ondernemer-regelt-auto-uitvaart?utm_source=rss&utm_medium=rssdefault&utm_campaign=rssfeed

Categorieën: Nieuws - Overig

Reacties zijn afgesloten.