‘American Footballer’ Verstappen werkt zich in het zweet

  • Door Autoservice Goes
  • 20 oktober 2017
  • Reacties uitgeschakeld voor ‘American Footballer’ Verstappen werkt zich in het zweet

Aan de vooravond van de Grote Prijs van Amerika bleek Max Verstappen wel in voor een potje American Football.

Samen met teamgenoot Daniel Ricciardo van Red Bull Racing deed hij mee aan een training van de Del Valle High School in Austin. De Formule-1 coureurs werkten zich tijdens een training van maar liefst twee volop in het zweet. “Ik heb dit nooit eerder gedaan. In Nederland zijn we bekender met voetbal, maar dit was een gave ervaring”, aldus de nog maar 20-jarige Verstappen op zijn eigen website.

“Het is interessant om met een eivormige bal te spelen. Er hing een hecht gevoel van teamsfeer en dat is altijd goed. Het verschilt natuurlijk enorm van Formule 1, maar net als wij moeten zij samenwerken om resultaat te boeken, daar zit geen verschil in.”

Ook Ricciardo had het naar zijn zin. “Het was erg cool. Ik hou van balsport en het is altijd goed om iets nieuws te proberen,” zegt hij. “Ik vond het leuk om zoveel samen te moeten werken. Het is geweldig hoe deze sport hier zo’n groot onderdeel van het onderwijs is”.

“Misschien was ik wel te enthousiast en heb ik daardoor mijn stem verloren. Het was een geweldige ervaring.” aldus de Australiër.

Via:: https://www.telesport.nl/artikel/124165/autosport/american-footballer-verstappen-werkt-zich-het-zweet

Categorieën: Nieuws - Overig

Reacties zijn afgesloten.